2019

Studio Wae

2019

Studio Wae heeft de ambitie om impact te maken op grote afvalstromen met schaalbare producten. Zo maakt Studio Wae onder andere de meest circulaire sierbestrating van Nederland.

Website

Corekees

2019

Bij Corekees kunnen klanten (zowel particulieren als bedrijven) hun CO2-voetafdruk compenseren met het gemak van het kopen van een boek op Amazon.com.

Website

LABEL/BREED

2019

LABEL / BREED is een initiatief dat zich richt op de ontwikkeling van duurzame en innovatieve interieur-objecten door samenwerking tussen ontwerpers en fabrikanten tot stand te brengen.

Website

Wallvision

2019

Wallvision biedt een complete kit voor het bouwen van een hoogrenderende architectonische zonnegevel inclusief decorative materialen, ophangsysteem, electronica, bekabeling en thermische isolatie.

Website

TWENTY

2019

Er zit ongeveer 80% water in de meeste huishoudelijke & cosmetische producten. Dit betekent dat 4 van de 5 met shampoo gevulde vrachtwagens alleen water transporteren. TWENTY is een nieuw merk dat u slechts de 20% biedt. TWENTY verkoopt geen water, maar capsules.

Website

Studio Pim Dekkers

2019

We ontwerpen en produceren circulaire interieur producten van biologische afvalstromen. De producten zijn ontworpen om meerdere levenscycli mee te gaan.

Website

SOOP

2019

SOOP maakt circulaire zeep dé nieuwe zeepstandaard in het dagelijks leven van mensen. Met SOOP benutten we organisch ‘afval’ – sinaasappelschil en koffiedik – als grondstoffen in een dagelijks gebruiksproduct – zeep! – en maken we afval aantoonbaar relevant.

Website

MAKUS

2019

MAKUS decoreert inductiekookplaten. In tegenstelling tot alle andere inductieplaten die zwart zijn, ontwikkelt MAKUS ze in elk denkbaar design. Aardgasvrij worden? Zin in. 

Website

Jack Bean

2019

Jack Bean staat voor 100% plantaardig voedsel wat lekker, gezond en betaalbaar is. Met fast cuisine restaurants op A-locaties verleiden we mensen met ons eten en inspireren wij hen om vaker plantaardig te eten.

Website

Hrbs

2019

Hrbs, het service model dat lokaal geproduceerde kruiden levert, klaar om geoogst te worden en makkelijk in onderhoud! Hrbs is zo vers als het maar zijn kan! Wij leveren jaarrond verse kruiden bij jouw (werk)omgeving.

Website

CONCR3DE

2019

CONCR3DE heeft een nieuw type 3D printer ontwikkeld waarmee het eenvoudig, betaalbaar en snel is allerlei objecten in steenachtige materialen te printen.

Website

CocoPallet

2019

CocoPallet heeft een 100% bio-based export pallet ontwikkeld die op grote schaal houten pallets kan vervangen.

Website