2019 - 2020

Waste4Me

2019 - 2020

Waste4Me is een innovatief en toonaangevend Nederlands bedrijf in de hernieuwbare energiesector. Waste4ME is opgericht met het doel om technologische oplossingen te ontwikkelen voor decentrale locaties waar afvalbeheer een probleem is. Kort gezegd: Energie uit afval halen. Bedrijven, eilanden en defensiekampen hebben afval én een energievraag. Wij brengen simpel gezegd de techniek naar het afval. Daardoor kun je besparen op afval-, energie- en logistieke kosten.

Website

New Industrial Order

2019 - 2020

New Industrial Order maakt 3D geprint breiwerk op aanvraag voor de mode-industrie mogelijk. De 3D-breimachines kunnen hele kledingstukken maken zonder te knippen en naaien. N.I.O. maakt ontwerp-instructies voor de machine gebaseerd op lichaamsmaten en voorkeuren van echte mensen. Het resultaat: ultra-gepersonaliseerde gebreide kleding voor unieke klanten. Betere kwaliteit kleding, minder afval, meer geluk!

Website

KRNWTR/WeTapWater

2019 - 2020

KRNWTR maakt duurzame producten waaruit je kraanwater kunt tappen en drinken: hét alternatief voor waterflesjes. Met onze watertappunten tap je heerlijk gefilterd, gekoeld & bruisend kraanwater, zodat je geen single-use plastic waterflesjes hoeft te kopen. Want voorkomen is beter dan opruimen!

Website

Zsilt

2019 - 2020

Zsilt ontwikkelt en verkoopt uniek en milieuvriendelijk strandspeelgoed wat jaren meegaat. Het strandspeelgoed is gemaakt van 100% plastic afval – meestal voedselverpakkingen – afkomstig van Nederlandse huishoudens en geproduceerd in Nederland. Vanwege het innovatieve productieproces bespaart ZSILT energie, fossiele oliën, plastic afval en transport over onze oceanen.

Website

Vet & Lazy

2019 - 2020

Vet & Lazy is een ambachtelijke bierbrouwerij die duurzaam bier produceert. Voor hun ambachtelijke bierspecials proberen ze te werken met reststromen van ingrediënten zoals mango’s die er niet goed genoeg uitzien voor de supermarkt. Naast het circulaire gebruik van ingrediënten, hebben ze ook de ambitie om de duurzaamheid van hun hele supply chain te verbeteren. Ze onderzoeken momenteel het gebruik van regenwater als basis voor het brouwen voor hun bieren.

 

 

 

 

 

Website

DIYS Soap

2019 - 2020

DIYS Soap is verkoopt natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om thuis af te maken (DIY). Het voordeel van DIY cosmetica is dat je producten altijd vers zijn en je precies weet wat erin zit, omdat je het zelf gemaakt hebt. Naast de DIY producten verkoopt DIYS SOAP ook kant en klare natuurlijke producten en organiseren zij diverse workshops voor particulieren en bedrijven..

Website

Charlie + Mary

2019 - 2020

Charlie + Mary’s agency bureau verbindt design-gedreven duurzame mode-pioniers met toekomstgerichte kopers en influencers. Vanuit hun showrooms werken ze samen met vele andere aan een modetoekomst die inspirerend, duurzaam en eerlijk is.

Website

Baby Exchangerie

2019 - 2020

Baby Exchangerie biedt abonnementen op hoogwaardige babyproducten aan.  Het leasen van de producten bespaart ouders geld, gedoe en opslag. Bovendien draagt ​​het bij een duurzamere wereld, doordat de spullen na gebruik worden doorgegeven aan de volgende baby.

Website