Het Team

Manon Klein

Program Manager
Manon is onze Program Manager. Ze werkt aan diverse acceleratieprogramma’s voor Impact Hub Amsterdam, om social enterprises te helpen versterken en groeien. Eerder was ze programmamanager bij Stichting DOEN, als financier van duurzame ondernemers, met subsidies, kredieten en als impact investeerder. Deze ervaring met impact investment, startups, social enterprises neemt ze mee in het Investment Ready Programma. Manon houdt ervan om verbindingen te leggen en zo de kansen op succes te vergroten en daarbij bij te dragen aan een duurzame economie. Manon woont met haar gezin in Amsterdam.

Frederik van Droffelaar

Program design & lead facilitator
Frederik is de Programs Lead van Impact Hub Amsterdam en senior consultant en ervaren facilitator van D3 Advies & Argumentatie, waar hij ondernemers en managementteams ondersteunt in het integreren van duurzaamheid in hun doelen en processen. Hij is een sterke analytische en creatieve denker en een snelle leerling. Frederik is geïnteresseerd in groepsdynamieken en een expert in het ontwikkelen van een productieve en reflectieve cultuur.

Robert-Niels van Droffelaar

Investor Relations & Impact tracking
Robert-Niels is een sterke strategische denker en goed in het creëren van structuur in projecten die zorgen voor helderheid en commitment. Hij haalt het beste uit een team en is een sparringpartner voor mensen in alle lagen van een organisatie. Robert-Niels werkte gedurende vijf jaar bij Cap Gemini en is consultant bij D3 Advies & Argumentatie. Ook is hij Impact Tracker en Investor Relations Lead bij Impact Hub Amsterdam.

Ilse Kwaaitaal

Program Scout
Ilse heeft honderden startende en groeiende social enterprises ontmoet als scout van de Impact Hub Amsterdam programma’s en weet daardoor potentiële groeibriljanten vroeg te herkennen! Gedurende het selectieproces onderzoekt ze de potentie en eventuele aandachtspunten van jouw bedrijf, zodat ze goed kan inschatten of het Investment Ready Programma bij je past. Get ready!

Linda Vermaat

Program Scout
Linda inspireert en adviseert bedrijven die op zoek zijn naar innovatie en verandering. Ze is een innovatieve leider, die haar capaciteiten, kennis en netwerk inzet om de status quo te doorbreken.