Over ons

Ons doel
Duurzame ondernemers spelen met hun producten en diensten een belangrijke rol in de ontwikkeling van een duurzame en inclusieve economie. Ons doel is om deze duurzame ondernemingen voor te bereiden op investeringen, groei en impact.

Onze aanpak
In een uniek programma van 5 maanden, werkt de groep gedurende 12 trainingsdagen en diverse individuele sessies met mentoren, experts en programmapartners, met behulp van veel bewezen methodieken toe naar een presentatie voor impact investeerders.

In een groep van 10-12 ondernemers wordt elk ondernemingsplan, verdienmodel en team doorgelicht, alvorens er een onderbouwd groei- en investeringsplan wordt geschreven.

Onze geschiedenis
In 2013 organiseerden Impact Hub Amsterdam het eerste “Village Capital NL” programma in Nederland met founding partners Stichting DOEN, Outside Inc. en Village Capital (USA). In 2014 hebben we dit programma zelf verder vorm gegeven, als het Investment Ready Programma, met een lokaal team en lokale partners.

Dit Investment Ready Program heeft inmiddels driemaal plaatsgevonden (2014, 2015/2016, 2017en 2018) en zal begin 2019 weer van start gaan.

Ook vind je het Investment Ready Programma voor duurzame ondernemers in centraal en oost Europa bij Impact Hub Wenen.