Thiem Schoonderbeek

Thiem Schoonderbeek is een ervaren financieel bestuurder. Met een stevige achtergrond in de accountancy heeft hij management rollen gehad in het internationale bedrijfsleven. In ieder van deze functies heeft hij bijdrage geleverd aan de transformatie van finance-op- afstand in een financiële functie midden in de onderneming die bedrijfsprocessen actief ondersteunt.
Zijn eerste ervaring met de circulaire economie en duurzaamheid was bij Teleplan, een bedrijf dat onder meer voor opdrachtgevers in de IT industrie oplossingen ontwikkelt om apparatuur aan het einde van de eerste gebruikscyclus een nieuw leven te geven door re-manufacturing of, indien dit niet mogelijk is, verantwoorde recycling.
Na vele jaren in corporate financiële functies heeft Thiem besloten om zijn ervaring in te zetten om startende en snelgroeiende ondernemingen te helpen. Met een “out of the box” benadering, een oprechte nieuwsgierigheid en mensgerichte aanpak wil hij een bijdrage leveren aan deze ondernemers. De ervaring die hij daarbij meebrengt ligt op het terrein van private equity, IPO, M&A, financiering, cashflow en winstverbetering.