Roy Vercoulen

Roy Vercoulen is Co-founder van Circular IQ. Hij beschikt over 10 jaar internationale ervaring met duurzaamheidsstrategieën van overheden, NGO’s, grote en kleine bedrijven. Hij ondersteunt bedrijven in hun groei en de brand value en betrekt daarbij stakeholders en medewerkers. Op dit moment is hij gericht op het faciliteren van transparantie in productketens, en het versterken van data-integriteit om bedrijven te helpen in de transitie naar een circulair systeem. 
Roy was VP en hoofd European Operations van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute (2012-2015). Daarvoor zette hij in 2010 de C2C ExpoLAB Foundation op, een team van experts die publieke en private organisaties in Europa en Amerika helpt met het implementeren van de Cradle to Cradle visie. Voor 2010 was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de Cradle to Cradle strategie van Venlo, waardoor deze stad een internationale voorloper werd op dit gebied.
Roy heeft een master in Bestuurskunde van de Erasmus Universiteit en een bachelor in Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht.