Dick Rempt

Dick Rempt is een ervaren tech ondernemer / investeerder met meer dan 20 jaar ervaring. Hij doet niks liever dan samen met geweldige mensen geweldige bedrijven te bouwen. Een van zijn uit het niets opgezette bedrijven was Talents Media, een innovatieve online media productiebedrijf gespecialiseerd in ‘upload, stem & win wedstrijden’ met Nederlands grootste entertainmentmerken, tv-productiebedrijven en tv-zenders als klanten. Hiervoor was Dick betrokken bij de start van Twinning, de eerste early-stage VC in Nederland.

Technologie kan een enorm positief effect hebben op de planeet, en daarom is Dick al geruime tijd coach voor impact ondernemers. Dick gelooft sterk dat ervaren ondernemers de volgende generatie moeten ondersteunen om zelf bekwame en succesvolle ondernemers te worden. Een belangrijke succesfactor voor ondernemers is het vermogen om de juiste mensen erbij te betrekken op het juiste moment – de juiste klanten, de juiste teamleden, de geschikte investeerders.

Je hebt misschien een geweldige product, maar als het niet lukt om het over te brengen en mensen ertoe brengen om ervoor te betalen, is het einde verhaal.

Het begint allemaal met markt voor het product, een team dat in staat is om zich te ontwikkelen en de verkoopbelofte waar te maken en een duurzaam bedrijfsmodel. Visie, strategie, executie, investeringen. Dick helpt op al deze gebieden om het juiste te versterken.